Запознайте се цялата наша продуктова гама!

Продукти произведени в България!

Защо да изберете нас?

ПОДХОД

Предлагаме цялостни екстериорни и индивидуални решения съобразно Вашите изисквания и нужди. Фирмата разполага с доверен екип от професионалисти с дългогодишен опит и практика в сферата. Работим еднакво добре както с индивидуални клиенти, така и с корпоративни. Нашето внимание е изцяло насочено към функционално и визуално най-доброто решение на Вашият казус. Консултираме по всяко време и място!

ИЗПЪЛНЕНИЕ

Фокусирани сме в най-доброто представяне на нашите изделия при финалният им монтаж. Монтажните ни екипи спазват стриктно етапите на инсталация, подхождат със сериозност и внимание към всеки един детайл, като се съобразяват с особеностите на обекта и Вашата собственост. Можете да ни се доверите и да се убедите сами!

КАЧЕСТВО

Подхождаме с безкомпромисност към качеството на всеки детайл, който произвеждаме от суровото парче метал. Работим и поддържаме отношения с едни от най-добрите компании в Европа и света за доставка на материал, електроника и монтажно оборудване. Не разполагаме с аналог на нашите продукти като изпълнение и вложен материал, издаваме само най-доброто! Даваме Ви гаранция от 2 до 3 години!

НАДЕЖДНОСТ

Времето е факторът, който определя скалата на нашата надежност и довереност от Ваша страна. С дейност в сфертата повече от двайсет и пет години, ние продължаваме да сервизираме и поддържаме всеки един изпълнен обект, при необходимост и желание от Ваша страна. Можете да разчитате на нас – винаги ще откликнем!
0
+
Доволни клиенти
0
+
Изпълнени поръчки
0
+
Работни часове

Отзиви

Showroom

Кои сме ние

Mодул Модус е фирма основно ориентирана към проектиране, производство, продажба и монтаж на изделия в меката архитектура и екстериора.

● сенници, тенти;
● перголи – биоклиматични перголи и перголи от плат,
● чадъри,
● шатри,
● изделия от PVC,
● временни сгради,
● индустриални, бързи врати.

Виж повече